Inkbird ISC-027BW BBQ MED NORSK KONTAKT

1,950.00 kr

På lager midten av april 🙂

Tomt på lager

Kategori:

Beskrivelse

En-til-mange-tilkobling: t har Bluetooth 5.0-funksjon og støtter 2,4 GHz Wi-Fi-nettverk, der vi kan kontrollere og overvåke grillen fra smarttelefonen vår. Én smarttelefon kan kontrollere flere kontrollere samtidig, og flere personer kan overvåke den samme kontrolleren.

Automatisk temperaturkontroll: Den innebygde høyeffektive viften kan automatisk justere viftehastigheten i henhold til grillens omgivelsestemperatur for å holde grilltemperaturen på ønsket verdi. Vi kan også stille inn en høy- og lavtemperaturalarm for grilltemperatur for å sikre trygg og hyggelig grilling. Merk: Hvis stekeovnssonden ikke er satt inn i kontrolleren, vil ikke viften fungere.

Grilllokk smartdetektor: Det som gjør den til et bedre valg enn noen gang er dens intelligente gjenkjenning av statusen til grilllokket. Viften vil automatisk slutte å blåse når grilllokket oppdages å være åpent og blåse igjen når grilllokket lukkes, noe som er smartere, mer effektivt og mer strømbesparende.

No Tube, No Problem: Den kobles direkte til grillen/røykeren uten et overflødig rør, noe som gjør det komplekse enkelt. Den kanalløse varmebestandige grillkoblingen tåler temperaturer opp til 200 Celsius. Den medfølgende universalgrilladapteren gjør den egnet for de fleste griller og røykere, som Big Green Egg, Kamado Joe, Primo, Vision Grill og Akorn Kamado.

5V USB-strøminngang: Takket være dens USB-drevne design, kan vi bruke den hvor som helst, selv om det ikke er noe strømuttak i nærheten av grillen/røykeren. Den tar i bruk en 5V USB-strøminngang, så enhver mobil strømforsyning med USB-grensesnitt kan levere strøm til den. Ikke lenger bekymre deg for et plutselig strømbrudd som ødelegger grillfesten vår.

Nøyaktig måling og alarm: De fire matvaregodkjente rustfrie stålprobene har alle høy målenøyaktighet på ±0,5 ℃/±0,9 ℉ og støtter temperaturkalibrering. Hver sonde støtter et korttidsmåleområde fra 0℃ til 300℃ (32℉~572℉) og et kontinuerlig overvåkingsområde fra 0℃ til 250℃ (32℉~482℉). Vi kan stille inn temperaturalarmer og tidtakere for å unngå overkoking og underkoking