Viskan Spa

Viskan Spa ble grunnlagt i 2010, og er en av de største leverandørene av premium spas i Europa. Det er mange som har oppdaget fordelene med Viskan Spa allerede! For eksempel har spaene en setedybde som gjør at skuldrene kommer ned under overflaten, slik at du kan nyte ditt spa året rundt!

I Skandinavia skiller det opp mot 50 grader Celsius mellom vinter og sommer. Allikevel er det ikke kulden som er den verste utfordringen, men det er den rå fuktigheten. Basert på denne designen er spaene dermed utformet med følgende fordeler: Markedets tykkeste skall, setedybde som er dypere enn konkurrenten, renere vann enn drikkevann, unikt driftssikkert styringssystem og energieffektivt med markedets beste 15cm lokk!
Viskan Spa er det største premium spamerket i Sverige. 1000 spa i 2015 ! De har egen vakummaskin, robot til sprøyting av forsterking på akryl og robot til hullboring. Patenterte dyser uten silikon. Er strømtestet ( når du sammenligner legg merke til at testens middeltemp. var 7,5 grader. Når du sammenligner ser du at de bruker like lite som de beste som er strømtestet). Kan stå langt lengre enn fullisolerte spa ved komponent feil og strømstans. Om du parkerer en bil på kvelden i 15 minus, vil det også være det inni den på morgenen. Slik vil det også være i et motorrom på et dødt fullisolert spa som kun er isolert på 3 sider.

Viser alle 11 resultater